Home › Forums › Non Siasi › Kitchen Garden update & Chicken Masala BBQ | Weekend Vlog | Pakistani Mom In USA
- This topic has 12 replies, 5 voices, and was last updated 1 year, 11 months ago by
nisa. This post has been viewed 401 times
-
AuthorPosts
-
22 Jun, 2020 at 12:28 pm #3Great. Can I use same masala with mutton or camel meat?
What should I use for proper marination of mutton? It seems that it is not properly cooked from inside.
باہر سے جلتا ہے اندر سے کچا ہے
- mood 3
- mood Jack Sparrow, shami11, Bawa react this post
22 Jun, 2020 at 12:37 pm #4Great. Can I use same masala with mutton or camel meat? What should I use for proper marination of mutton? It seems that it is not properly cooked from inside. باہر سے جلتا ہے اندر سے کچا ہےباہر سے جلتا ہے اندر سے کچا ہے
جج صاحب آپ کا مٹن ملحد ہے
22 Jun, 2020 at 4:34 pm #7Great. Can I use same masala with mutton or camel meat? What should I use for proper marination of mutton? It seems that it is not properly cooked from inside. باہر سے جلتا ہے اندر سے کچا ہےاب پتہ چلا ہے کہ آپ اونٹ کا گوشت کھاتے ہیں
میں بھی حیران تھا کہ آپ کی انگریزی عربیوں کی طرح اتنی اچھی کیوں ہے؟
22 Jun, 2020 at 8:40 pm #9نساء جی – ماشاللہ بہت اچھی ویڈیو ہے ، آپ کے بچے اتنے سکون سے کیسے بیٹھیں ہوئے ہیں ؟اس لئے کہ میں بچوں کے ساتھ زیادہ وقت صرف کرتی ہوں۔ شاید یہی وجہ ہو۔
22 Jun, 2020 at 8:46 pm #11Great. Can I use same masala with mutton or camel meat? What should I use for proper marination of mutton? It seems that it is not properly cooked from inside. باہر سے جلتا ہے اندر سے کچا ہےجی بلکل آپ یہ مسالہ کسی بھی گوشت پر استعمال کر سکتے ہیں۔اور ایسا نہی کہ اندر سے کچا تھا۔ اتنی ہیٹ میں تو ۲۵ منٹ بھی کافی ہوتے ہیں۔
22 Jun, 2020 at 10:08 pm #12جی بلکل آپ یہ مسالہ کسی بھی گوشت پر استعمال کر سکتے ہیں۔اور ایسا نہی کہ اندر سے کچا تھا۔ اتنی ہیٹ میں تو ۲۵ منٹ بھی کافی ہوتے ہیں۔I meant to say that when I cook the bbq of mutton, it remains uncooked from inside.
22 Jun, 2020 at 11:27 pm #13I meant to say that when I cook the bbq of mutton, it remains uncooked from inside.گوشت کے بڑے پیس نہ رکھیں۔ اگر بنائیں تو پھر اس پر بڑے بڑے کٹ لگائیں۔ گرل کو اوپر سے ڈھک کر رکھیں۔ اگر ہیٹ پرفیکٹ ہو گی تو گوشت کبھی کچا نہی رہے گا۔
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.